Српски ћирилица Srpski latinica English

 

МИНИСТАР СЕЛАКОВИЋ СА СТУДЕНТИМА ИЗ КОСОВСКЕ МИТРОВИЦЕ

3.04.2013.

Министар правде и државне управе Никола Селаковић јуче је у министарству примио суденте Правног факултета из Косовске Митровице. Заједно са својим професорима студенти друге године права Универзитета у Приштини дошли су да посете своје колеге из Београда.

Министар Селаковић је упознао студенте са радом Министарства правде и државне управне, његовим секторима, кадровима, истакавши да је министарство у последњих неколико месеци интезивно радило на изменама и допунама већег броја правосудних закона. Такође, он је рекао да су радне групе министарства израдиле и прве радне верзије два стратешка документа -  Стратегије реформе правосуђа и Стратегије борбе против корупције, како би се дефинисала политика рада Министарства у наредних неколико година.

У току разговора, Селаковић је истакао да је један од циљева министарства да подмлади кадар, управо са младим и стручним људима, јер будућност министарства управо почива на њима.

Министар Селаковић је позвао студенте са Косова и Метохије да одржавају контакте и са осталим колегама са других универзитета и поручио им да уче добро, да буду добри студенти и тако постану врсни правници који ће даље јачати владавину прва и правосудни систем у Србији.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ