Српски ћирилица Srpski latinica English

 

Министарка правде и амбасадорка САД отварају конференцију о Нацрту закона о извршењу и обезбеђењу

8.02.2010.

Министарка правде Снежана Маловић и амбасадорка САД Мери Ворлик отвориће конференцију  „Нацрт закона о извршењу и обезбеђењу: кључне измене“ у уторак, 9. фебруара 2010. године у 10 часова у Палати „Србија“ (Булевар Михајла Пупина 2, источни улаз). Конференцију организује Министарство правде уз подршку УСАИД-овог Програма за реформу стечајног и извршног поступка (БЕС).

Циљ конференције, на којој ће бити представљене кључне новине које ће унапредити постојећи систем извршења судских одлука, је  да се у јавној расправи пружи могућност да се та решења побољшају.

Радна група за израду Нацрта Закона о извршењу и обезбеђену Министарства правде предложила је крупне измене важећег закона, међу којима је и увођење система професионалног извршења.

Извршење је коначна фаза судског спора и заокружује комплетан судски поступак и зато је ефикасан систем извршења од кључног значаја за потпуно задовољење правде.

Акредитације за праћење овог догађаја данас доставити  Управи за обезбеђење Палате „Србија“ (факс: 3008-168), најкасније до 22:00 часа.

МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ
РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ