Српски ћирилица Srpski latinica English

 

Министарка правде Снежана Маловић добитница награде "Ђанфранко Мерли" - 10. децембар 2009.

10.12.2009.

Mинистарки правде Србије Снежани Маловић ће у петак, 11. децембра 2009. године у Парламенту Републике Италије бити уручена  награда «Ђанфранко Мерли» коју, под покровитељством Министарства правде Италије, додељује Плави покрет.

Награда «Ђанфранко Мерли» за 2009. годину, министарки правде Снежани Маловић додељује се, између осталог, “због тога што је неуморно покретала и подржавала иницијативе за унапређење сарадње између Италије и Србије као и напорима у процесу законодавства Србије са законодавством Европске уније и јачању демократског амбијента Србије.

Додели награде претходиће излагање министарке правде Снежане Маловић на тeму  «Сарадњe Италије и Србије у области правосуђа и процеса хармонизације са законодавством Европске уније».

Током посете Италији министарка правде Снежана Маловић ће се у суботу 12. децембра састати са генералним секретаром Високог савета судија Италије Карлом Висконтијем и том приликом ће бити размотрени моделитети за даље унапређење сарадње између правосудних институција Србије и Италије.

МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ
РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ