Српски ћирилица Srpski latinica English

 

Управа за извршење кривичних санкција дозволила посете лицима лишеним слободе - 26. новембар 2009.

26.11.2009.

Управа за извршење кривичних санкција Министарства правде донела је одлуку да се од 30. новембра 2009. године дозвољава посета лицима лишеним слободе, тако да у посету може доћи по једно лице, које је уписано у картон посета, односно једно лице коме поступајући суд одобри посету. Посете ће се спроводити уз обавезно предузимање превентивних мера (обавезно коришћење заштитних маски, омогућавање хигијене руку, претходна дезинфекција просторије и санитарних чворова), а по могућности ће се обезбедити стаклена преграда. Посете лицима лишеним спроводиће се у складу са одредабама акта о Кућном реду завода.

Управа за извршење кривичних санкција Министарства правде је, преко Радне групе за праћење и спречавање ширења епидемије, у сталном контакту са надлежним државним органима, и према њиховим препорукама доносиће и друге одлуке у складу са развојем актуелне епидемиолошке ситуације.

Текст наредбе Управе за извршење кривичних санкција доступан је на веб страни Министарства правде Републике Србије (www.mpravde.gov.rs)

НАРЕДБА УПРАВЕ
Преузми документ (pdf формат)

УПРАВА ЗА ИЗВРШЕЊЕ
КРИВИЧНИХ САНКЦИЈА

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ