Српски ћирилица Srpski latinica English

 

Јачање сарадње у борби против организованог криминала у Југоисточној Европи

16.03.2011.

Министарка правде Републике Србије Снежана Маловић учествоваће на дводневној регионалној конференцији министара правде и унутрашњих послова Југоисточне Европе «Јачање сарадње у борби против организованог криминала у Југоисточној Европи» која се 17. и 18. марта одржава у Црној Гори.

Министарка Маловић говориће о значају сарадње замаља у региону у борби против организованог криминала и представити резултате које је Република Србија остварила на том пољу.

Том приликом, министарка ће посебно нагласити потребу за побољшањем размене информација и координације политике земаља у региону о организованом криминалу.

Министарка правде Србије оцењује да се изазови организованог криминала не могу успешно решавати на националном нивоу, уколико нису праћени свеобухватном акцијом земаља у региону и да је стога потребно преузети конкретне кораке на регионалном нивоу.

Регионалну конференцију министара правде и унутрашњих послова Југоисточне Европе организује Министарство правде и Министарство унутрашњих послова Црне Горе, у сарадњи са Организацијом за европску безбедност и сарадњу.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ