Српски ћирилица Srpski latinica English

 

ЈАВНА РАСПРАВА О РАДНОЈ ВЕРЗИЈИ НАЦРТА ЗАКОНИКА О КРИВИЧНОМ ПОСТУПКУ

26.10.2010.

Одбор за правни систем и државне органе Владе Републике Србије одредио је на седници одржаној 15. септембра 2010. године, Програм јавне расправе о радној верзији Нацрта законика о кривичном поступку.
Јавна расправа о радној верзији Нацрта законика о кривичном поступку спровешће се у периоду од 15. септембра до 15. новембра 2010. године.

Коментаре на радну верзију Нацрта законика о кривичном поступку, у виду предлога за измену и допуну и примедби, достављају се Министарству правде на е-mail: javnarasprava.propisi@mpravde.gov.rs или поштом на адресу: Министарство правде, Сектор за нормативне послове и међународну сарадњу, Немањина 22-26, 11000 Београд.

О радној верзији Нацрта законика водиће се и јавна расправа на округлим столовима који ће се одржати у седиштима апелационих судова у Београду, Новом Саду, Нишу и Крагујевцу, Адвокатској комори Србије, као и на завршном округлом столу у Београду. Распоред одржавања округлих столова биће одређен накнадно о чему ће јавност бити благовремено обавештена.

Текст радне верзије Нацрта законика о кривичном поступку можете преузети овде.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ