Српски ћирилица Srpski latinica English

 

Консултативни састанак "Напредак реформе правосуђа, њен утицај на борбу против организованог криминала и корупције, заштита инвестиција и сарадња са Хашким трибуналом као кључни елементи у процесу европских интеграција"

26.03.2010.

Консултативни састанак «Напредак реформе правосуђа, њен утицај на борбу против организованог криминала и корупције, заштита инвестиција и сарадња са Хашким трибуналом као кључни елементи у процесу европских интеграција“, у организацији Министарства правде Републике Србије, одржаће се у понедељак 29. марта 2010. године  у Палати Србија  (Булевар Михајла Пупина 2,  сала «Београд»)  од 12 до 14 сати.

Састанку којим ће председавати министарка правде Снежана Маловић присуствоваће  представници највиших  правосудних органа Србије и чланови дипломатског кора, који ће имати прилику да изнесу коментаре, сугестије и смернице везане за даље активности на овом плану.

Учесницима скупа обратиће се председница Врховног касационог суда и Високог савет судства Ната Месаровић, Републички јавни тужилац и председник Државног већа тужилаца Загорка Доловац, тужилац за ратне злочине Владимир Вукчевић и тужилац за организовани криминал Миљко Радисављевић.

Акредитације за праћење овог догађаја потребно је доставити на адресу milica.bogdanovic@mpravde.gov.rs најкасније до понедељка 29. марта у 10 часова.

МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ
РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ