Српски ћирилица Srpski latinica English

 

МИНИСТАР СЕЛАКОВИЋ У ТУРСКОЈ

4.03.2013.

Министар правде и државне управе Никола Селаковић, заједно са помоћником министра Милисавом Чогурићем, данас је отпутовао у Турску, где ће се сутра, 5. марта 2013. године у Анкари састати са министром правде Републике Турске господином Седулах Ергином (Sadullah Ergin).

Главна тема састанка биће даље унапређење сарадње између ова два министарства. С тим у вези, помоћник министра правде и државне управе Милисав Чогурић одржаће радни састанак са представницима Министарства правде Турске, на којем ће се разговарати о могућности потписивања уговора о сарадњи из области права између Србије и Турске.

Поред састанка са министром правде Турске, министар Селаковић сутра ће разговарати и са председником Уставног суда господином Хасимом Килицом (Haşim Kılıç), као и председником Касационог суда Републике Турске господином Али Алканом (Ali Alkan).

Истог дана, министар Селаковић ће се састати са председником Парламента Турске господином Цемилом Цицеком (Cemil Çiçek).

У среду, 6. марта, министар Селаковић разговараће и са председником Државног савета (Врховног управног суда) господином Хусеином Каракуликцким (Hüseyin Karakullukçu).

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ