Српски ћирилица Srpski latinica English

 

Министарка правде присуствоваће седници Одбора за правосуђе Скупштине Србије која ће се 17. марта одржати у КПЗ "Забела" - 16.03.2009. године.

16.03.2009.

Председник Одбора за правосуђе Народне скупштине Бошко Ристић заказао је седницу за уторак 17. марта 2009. године са почетком у 12 часова у Казнено поправном заводу Забела у Пожаревцу. 

У раду седнице на позив Одбора за правосуђе учествоваће и министарка правде Снежана Маловић и директор Управе за извршење заводских санкција Милан Обрадовић.

Одбор ће разматрати укупно стање у заводима за извршење заводских санкција у Србији  као и околности које су претходиле смени управника затвора. На дневном реду, као друга тачка Одбора је и иницијатива за формирање Комисије за екстерну контролу  рада Управе за извршење заводских санкција.

За представнике медија који желе да присуствују овој седници Одбора обезбеђен је аутобуски превоз. Аутобус полази у 10 и 15 испред зграде Министарства правде (Немањина 22-26).               

Напомињемо да је захтев за акредитацију медијских кућа потребно доставити Управи за извршење заводских санкција најкасније до 17. 3. 2009. у 10 часова, на факс 36 16 550. Захтев мора да садржи пуне податке (име и презиме, број личне карте и ЈМБГ) свих представника медијских кућа које желе да прате овај догађај.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ