Српски ћирилица Srpski latinica English

 

Министарка правде Србије Снежана Маловић потписује билатералне уговоре са министром правде Црне Горе Мирашом Радовићем - 29. мај 2009.

28.05.2009.

Министарка правде Србије Снежана Маловић боравиће у једнодневној радној посети Подгорици 29. маја 2009. године где ће са министром правде Црне Горе Мирашом Радовићем потписати три билатерална уговора – Уговор између Србије и Црне Горе  о правној помоћи у грађанским и кривичним стварима, Уговор између Србије и Црне Горе о међусобном извршавању судских одлука у кривичним стварима и Уговор између Републике Србије и Црне Горе о изручењу.

Такође, министри ће потписати и Меморандум о сарадњи између Министарства правде Републике Србије и Министарства правде Црне Горе. 

Потписивање билатералних уговора, које ће се обавити у вили «Горица» у 11 и 30 часова, од великог је значаја за развој билатералних односа двеју држава као и за унапређење целокупне сарадње у области правосуђа.

Током радних састанака делегагација посебна пажња биће посвећена законодавним активностима министарстава правде две земље као и реформи правосуђа.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ