Српски ћирилица Srpski latinica English

 

Mинистарска конференција "Суочавање са изазовима организованог криминала и тешким злочинима на подручју Западног Балкана" - 28. и 29. септембар 2009. године

21.09.2009.

Министарствo правде Републике Србије и Министарство унутрашњих послова Републике Србије организују министарску конференцију „Суочавање са изазовима организованог криминала и тешким злочинима на подручју Западног Балкана, која ће бити одржана 28. и 29. септембра 2009. године у Палати „Србија“ у Београду. Главна тема конференције биће јачање регионалне и транснационалне сарадње, као предусловa за успешне судске поступке.

Циљ конференције је да се кроз заједничко учешће министарстава унутрашњих послова, правде и тужилаштава земаља региона, као и земаља Европске уније, допринесе јачању регионалне сарадње у борби против транс-националног организованог криминала, што је и предуслов за европску перспективу земаља региона.

На конференцији ће бити представљена искуства земаља Европске уније у области правосуђа и унутрашњих послова, са нагласком на  резултатима који су остварени у борби против организованог криминала, као и појединачна искуства земаља Западног Балкана. Посебна пажња ће бити посвећена и улози тужилаштава у борби против организованог криминала, као и размени искустава везаних за пружање међународне правне помоћи.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ