Српски ћирилица Srpski latinica English

 

ОБАВЕШТЕЊЕ О ОЦЕЊИВАЊУ ПИСМЕНОГ ДЕЛА ЈАВНОБЕЛЕЖНИЧКОГ ИСПИТА

7.06.2012.

Писмени део јавнобележничког испита који је одржан 27. маја 2012. године, према распореду оцењивали су чланови Комисије који су одређени у складу са чланом 7. у вези са чланом 3. став 1. Правилника о јавнобележничком испиту ( у даљем тексту: Правилник) у саставу: проф. др Драгор Хибер, проф. др Оливер Антић, проф. др Ранко Кеча, проф. др Марија Драшкић и др Драгиша Слијепчевић.

Од кандидата који су приступили полагању писменог дела испита, испит је положио 41 кандидат. Овим су ти кандидати стекли услове за полагање усменог дела испита у смислу члана 9. Правилника. Списак кандидата који су положили писмени део испита можете погледати овде.

Један кандидат је дисквалификован јер је поступио супротно правилима о анонимности кандидата из Правилника и писаном упозорењу о томе јер је назначио своје личне податке на самом раду.

Кандидати који нису положили писмени део испита моћи ће да полажу поновни испит у првом следећем року који ће се одредити у складу са чланом 2. став 2. Правилника, када ће имати прилику да јавнобележнички испит полажу и други заинтересовани кандидати.

Трошкови полагања поновног испита износиће, у складу са решењем министра, 25.000,00 динара.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ