Српски ћирилица Srpski latinica English

 

Од 29. и 30. новембра 2011. године у Палати «Србија» одржаће се Министарска конференција под називом «Изазови и достигнућа регионалне и транснационалне сарадње у борби против организованог криминала на подручју Југоисточне Европе»

25.11.2011.

Министарска конференција под називом «Изазови и достигнућа регионалне и транснационалне сарадње у борби против организованог криминала на подручју Југоисточне Европе», коју организују Министарство правде и Министарство унутрашњих послова Републике Србије одржаће се  29. и 30. новембра 2011. године у Палати «Србија».

Конференцију ће отворити председник Републике Србије Борис Тадић, а  учесницима ће се обратити и министари правде и унутрашњих послова Снежана Маловић и Ивица Дачић и  комесар за унутрашње послове Европске комисије Сесилија Малстром.

Дводневна министарска конференција биће отворена у уторак, 29. новембра у 12 сати у Палати «Србија» (сала Југославија).


Циљ конференције је да се кроз заједничко учешће министарства правде  унутрашњих послова, и тужилаштава земаља региона, као и земаља Европске уније, допринесе јачању регионалне сарадње у борби против транснационалног организованог криминала, што је и предуслов за европску перспективу земаља региона.

Конференцији ће присуствовати министри правде и унутрашњих послова, јавни тужиоци земаља Западног Балкана, представници земаља Европске Уније и чланови Европске комисије. Такође, очекује се присуство представника и других држава које доприносе успешној борби против организованог криминала у региону као и представника међународних организација и регионалних иницијатива.

Због повећаних мера безбедности, молимо заинтересоване новинарске екипе да се акредитују преко Бироа Министарства унутрашњих послова. Акредитације треба послати најкасније до петка 25. новембра, до 12:00 часова.

Образац акредитације можете презети на сајту МУП. Попуњен образац може се послати и на број факса 011/3139-782 или електронском поштом на biro@mup.gov.rs

Биро ће обавестити новинарске екипе о начину преузимања акредитација.

МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ СРБИЈЕ

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ