Српски ћирилица Srpski latinica English

 

Oкругли сто „Представљање система и облика електронског мониторинга у кривично-правним системима Шведске и Холандије“ - 17. новембар 2009. године

17.11.2009.

Државни секретар Министарства правде Слободан Хомен учествоваће на округлом столу „Представљање система и облика електронског мониторинга у кривично-правним системима Шведске и Холандије“, који ће се одржати 17. новембра 2009. године у 12. 30 часова у хотелу „Палас“ (ул. Топличин венац бр. 23). Округли сто организују Мисија ОЕБС у Србији и Управа за извршење кривичних санкција Министарства правде.

Учесницима скупа ће се обратити и Рут ван Ријн, шеф Одељења за владавину права и људска права Мисије ОЕБС-а у Србији, Дамир Јока, начелник Одељења за третман и алтернативне санкције у Управи за извршење кривичних санкција Министарства правде, и представници надлежних служби  из Холандије и Шведске који ће представити системе електронског праћења у овим земљама.

Округли сто се организује у циљу упознавања стручне и шире јавности са системима и облицима електронског праћења у европским земљама које имају најбогатију праксу у овој области.

МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ
РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ