Српски ћирилица Srpski latinica English

 

ОСНОВНИ ЦИЉ - ЈАКО, ОРГАНИЗОВАНО И НЕКОРУМПИРАНО ДРУШТВО

22.09.2012.

Циљ Владе и Министарства правде и државне управе јесте стварање ефикасних, неподмитљивих и непоткупивих судова и некорумпираних тужилаштава, изјавио је министар правде и државне управе Никола Селаковић након данашњег обраћања на стручном Саветовању кривичара на Златибору.

Министар Селаковић данас је боравио на Златибору, где је учествовао на 49. редовном годишњем саветовању Српског удружења за кривичноправну теорију и праксу, које се одржава од 20. до 22. септембра ове године.

"Резултати овога саветовања на првом месту треба да створе све оне предуслове који су потребни за остварење главног циља ове Владе, а то је борба против организованог круминала и корупције", истакао је минстар Селаковић и додао да је потребно створити јаку законску основу, а након тога кренути у борбу

"Непристрасно и неподмитљиво правосуђе је од суштинске важности за борбу против корупције и организованог криминала. Енергична примена закона и њихово спровођење по сваку цену су услови без кога ове борбе нема", нагласио је министар правде и додао да сви прописи, закони и правилници који остављају простор за корупцију морају бити промењени.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ