Српски ћирилица Srpski latinica English

 

ПОТПИСИВАЊЕ МЕМОРАНДУМА О САРАДЊИ СА МИНИСТАРСТВИМА ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

25.12.2012.

Министар правде и државне управе Никола Селаковић 26. децембра у Бања Луци потписује Меморандуме о сарадњи са министарком правде Републике Српске Гораном Златковић и министарком управе и локалне самоуправе Републике Српске Лејлом Решић.

Планирано је да потписивању Меморандума претходи радни састанак министра Николе Селаковића са министаркама из Републике Српске Гораном Златковић и Лејлом Решић, уз присуство њихових сарадника. Главна тема је размена искустава између представника министарстава у вези са применом најважнијих системских закона. Државни секретари Министарства правде и државне управе Републике Србије др Данило Николић и Гордана Стаменић представљају српски Законик о кривичном поступку, као и његове предложене измене. Такође, представници српског министарства присутнима представљају и предлог измена Закона о управном поступку.

Истог дана, Правосудна академија Републике Србије потписује Меморандум о сарадњи са Центром за обуку судија и тужилаца Републике Српске.

Током преподнева, министар правде и државне управе Никола Селаковић састаје се и са председником Народне скупштине Републике Српске мр Игором Радојчићем. Састанак се одржва у Народној скупштина Републике Српске.


 

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ