Српски ћирилица Srpski latinica English

 

Поводом почетка рада у новом пословном софтверу, односно програму за аутоматизовано вођење предмета, помоћник министарке правде, Дејан Пашић, посетио је 07. и 08. септембра Основни и Виши суд у Новом Пазару, Основни и Виши суд у Ужицу, Основни и Виши суд

15.09.2010.

Поводом почетка рада у новом пословном софтверу, односно програму за аутоматизовано вођење предмета, помоћник министарке правде, Дејан Пашић, посетио је 07. и 08. септембра Основни и Виши суд у Новом Пазару, Основни и Виши суд у Ужицу, Основни и Виши суд у Чачку, Основни суд у Пријепољу и Основни суд у Пожеги.

Пашић је истакао да ће захваљујући свакодневном коришћењу новог програма за аутоматизовано вођење предмета (АВП),  рад запослених у судовима бити једноставнији, ефикаснији и транспарентнији. Деветомесечни пројекат који обухвата обуку запослених и увођење новог компјутерског програма у 60 Основних и Виших судова  реализује се из  МДТФ (Мулти донор труст фонд ) пројеката подршке реформи правосуђа Сербије, а у координацији Министарства правде и Светске банке.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ