Српски ћирилица Srpski latinica English

 

Преминуо осудјеник П.С. у Окрузном затвору у Новом Саду – 06.07.2009.

6.07.2009.

Дана 6. јула 2009. године око 9 часова у Окружном затвору у Новом Саду у осуђеничкој соби у кревету преминуо је осуђеник П.С. (1985), из Шапца.

Покојни је делио собу са још седморицом осуђеника који су приметили да П.С. не даје знаке живота због чега су позвали стражу која је одмах дошла, као и дежурни лекар Окружног затвора у Новом Саду. Истовремено је позвана и Хитна помоћ, али покушаји реанимације П.С. били су безуспешни. О овом случају обавештен је и дежурни истражни судија Окружног суда у Новом Саду, као и Полицијска управа Новог Сада.

Полицијски службеници су извршили увиђај и заједнички са Управом Окружног затвора у Новом Саду обавили разговор са седморицом осуђеника који су тестирани на присуство дроге у организму.

Тело покојног П. С. је по налогу истражног судије превезено на Институт судске медицине ради обдукције и токсиколошких вештачења.

До сада је утврђено да је покојни П.С. био уживалац наркотика што је могући узрок смрти, али ће се све поуздано знати након обдукције и токсиколошких анализа о чему ће бити обавештен истражни судија Окружног суда у Новом Саду.             

УПРАВА ЗА ИЗВРШЕЊЕ
ЗАВОДСКИХ САНКЦИЈА

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ