Српски ћирилица Srpski latinica English

 

Презентација АВП пословног софтвера и Портала судова на „Partner’s Forum“ - конференцији за представнике дипломатског кора и невладиних организација

25.02.2011.

Дана 24.02. у просторијама Правосудне академије у Београду, одржан је „Partner’s Forum“ односно конференција на којој је представницима дипломатског кора као и представницима невладиних организација извршена презентација АВП пословног софтвера који је у употреби у судовима опште надлежности и привредним судовима у Републици Србији, као и  презентација Портала судова (www.portal.sud.rs).

Присутнима су се обратили представници Министарства правде Слободан Бошковић, помоћник министра за европске интеграције и међународне пројекте и Дејан Пашић, помоћник министра за операције и технологије, као и представник Светске Банке, Јенс Кристенсен.


Презентацијом је обухваћен процес имплементације АВП софтвера у судове у Републици Србији, његов значај и доприноси, како за саме судове, тако и за странке у поступцима и ширу јавност. Чињеница да се један овако комплексан пројекат завршио за девет месеци је од стране присутних гостију оцењено као велики успех Министарства правде и значајан корак напред за српско правосуђе.

Од стране помоћника министра Дејана Пашића су најављене даље пројектне активности Сектора за операције и технологије и Министарства правде, са циљем додатног унапређења ИТ технологија у српском правосуђу, чиме би се оно учинило још ефикаснијим и транспарентнијим.


Говор - Дејан Пашић (.doc) 65 KB
Преузми документ

Презентација (.pps) 7.83 MB
Преузми документ

Презентација
- english (.pps) 7.69 MB
Преузми документ

 



Учитавање ...


Видео материјал о аутоматизацији и умрежавању правосудних органа

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ