Српски ћирилица Srpski latinica English

 

У Окружном затвору (Бачванска 14) у Београду, свечано ће бити отворена прва судница у склопу ове установе - 19.02.2009.

18.02.2009.

У Окружном затвору (Бачванска 14) у Београду 19. фебруара 2009. године у 11 и 30 сати свечано ће бити отворена прва судница у склопу ове установе.

На свечаном отварању присутнима ће се обратити  министарка правде Србије Снежана Маловић, председница Врховног суда Србије Вида Петровић Шкеро, в. д. републичког тужиоца Слободан Радовановић и амбасадор САД Камерон Мантер, шеф Мисије ОЕБС у Србији амбасадор Ханс Ола Урстад. 

Судница има три улаза,  и рађена је по узору на суднице Посебног одељења Окружног суда у Београду.

У овој судници одржаваће се претреси у предметима «већег ризика» против лица која одговарају за дела организованог криминала, ратих злочина и за најтежа кривична дела.

Напомињемо да је захтев за акредитацију медијских кућа потребно доставити Окружном затвору најкасније до 19. 2. 2009. у 10 часова, на факс 20 40 203, а потврде о томе могу се добити на тел. 20 40 202. Захтев мора да садржи пуне податке (име и презиме, број личне карте и ЈМБГ) свих представника медијских кућа које желе да прате овај догађај. Такође, неопходно је да сви медији који желе да сниме просторије суднице пре свечаног отварања буду на централном улазу у Окружни затвор у 11.00  часова.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ