Konsultativni sastanak "Napredak reforme pravosuđa, njen uticaj na borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, zaštita investicija i saradnja sa Haškim tribunalom kao ključni elementi u procesu evropskih integracija"

26.03.2010.

Konsultativni sastanak «Napredak reforme pravosuđa, njen uticaj na borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, zaštita investicija i saradnja sa Haškim tribunalom kao ključni elementi u procesu evropskih integracija“, u organizaciji Ministarstva pravde Republike Srbije, održaće se u ponedeljak 29. marta 2010. godine  u Palati Srbija  (Bulevar Mihajla Pupina 2,  sala «Beograd»)  od 12 do 14 sati.

Sastanku kojim će predsedavati ministarka pravde Snežana Malović prisustvovaće  predstavnici najviših  pravosudnih organa Srbije i članovi diplomatskog kora, koji će imati priliku da iznesu komentare, sugestije i smernice vezane za dalje aktivnosti na ovom planu.

Učesnicima skupa obratiće se predsednica Vrhovnog kasacionog suda i Visokog savet sudstva Nata Mesarović, Republički javni tužilac i predsednik Državnog veća tužilaca Zagorka Dolovac, tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević i tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Akreditacije za praćenje ovog događaja potrebno je dostaviti na adresu milica.bogdanovic@mpravde.gov.rs najkasnije do ponedeljka 29. marta u 10 časova.

MINISTARSTVO PRAVDE
REPUBLIKE SRBIJE

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • TOK PREDMETA
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ