MINISTAR SELAKOVIĆ SA STUDENTIMA IZ KOSOVSKE MITROVICE

3.04.2013.

Ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković juče je u ministarstvu primio sudente Pravnog fakulteta iz Kosovske Mitrovice. Zajedno sa svojim profesorima studenti druge godine prava Univerziteta u Prištini došli su da posete svoje kolege iz Beograda.

Ministar Selaković je upoznao studente sa radom Ministarstva pravde i državne upravne, njegovim sektorima, kadrovima, istakavši da je ministarstvo u poslednjih nekoliko meseci intezivno radilo na izmenama i dopunama većeg broja pravosudnih zakona. Takođe, on je rekao da su radne grupe ministarstva izradile i prve radne verzije dva strateška dokumenta -  Strategije reforme pravosuđa i Strategije borbe protiv korupcije, kako bi se definisala politika rada Ministarstva u narednih nekoliko godina.

U toku razgovora, Selaković je istakao da je jedan od ciljeva ministarstva da podmladi kadar, upravo sa mladim i stručnim ljudima, jer budućnost ministarstva upravo počiva na njima.

Ministar Selaković je pozvao studente sa Kosova i Metohije da održavaju kontakte i sa ostalim kolegama sa drugih univerziteta i poručio im da uče dobro, da budu dobri studenti i tako postanu vrsni pravnici koji će dalje jačati vladavinu prva i pravosudni sistem u Srbiji.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • TOK PREDMETA
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ