Ministarka pravde Snežana Malović dobitnica nagrade "Đanfranko Merli" - 10. decembar 2009.

10.12.2009.

Ministarki pravde Srbije Snežani Malović će u petak, 11. decembra 2009. godine u Parlamentu Republike Italije biti uručena  nagrada «Đanfranko Merli» koju, pod pokroviteljstvom Ministarstva pravde Italije, dodeljuje Plavi pokret.

Nagrada «Đanfranko Merli» za 2009. godinu, ministarki pravde Snežani Malović dodeljuje se, između ostalog, “zbog toga što je neumorno pokretala i podržavala inicijative za unapređenje saradnje između Italije i Srbije kao i naporima u procesu zakonodavstva Srbije sa zakonodavstvom Evropske unije i jačanju demokratskog ambijenta Srbije.

Dodeli nagrade prethodiće izlaganje ministarke pravde Snežane Malović na temu  «Saradnje Italije i Srbije u oblasti pravosuđa i procesa harmonizacije sa zakonodavstvom Evropske unije».

Tokom posete Italiji ministarka pravde Snežana Malović će se u subotu 12. decembra sastati sa generalnim sekretarom Visokog saveta sudija Italije Karlom Viskontijem i tom prilikom će biti razmotreni modeliteti za dalje unapređenje saradnje između pravosudnih institucija Srbije i Italije.

MINISTARSTVO PRAVDE
REPUBLIKE SRBIJE

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • TOK PREDMETA
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ