Ministarka pravde Srbije Snežana Malović potpisuje bilateralne ugovore sa ministrom pravde Crne Gore Mirašom Radovićem - 29. maj 2009.

28.05.2009.

Ministarka pravde Srbije Snežana Malović boraviće u jednodnevnoj radnoj poseti Podgorici 29. maja 2009. godine gde će sa ministrom pravde Crne Gore Mirašom Radovićem potpisati tri bilateralna ugovora – Ugovor između Srbije i Crne Gore  o pravnoj pomoći u građanskim i krivičnim stvarima, Ugovor između Srbije i Crne Gore o međusobnom izvršavanju sudskih odluka u krivičnim stvarima i Ugovor između Republike Srbije i Crne Gore o izručenju.

Takođe, ministri će potpisati i Memorandum o saradnji između Ministarstva pravde Republike Srbije i Ministarstva pravde Crne Gore. 

Potpisivanje bilateralnih ugovora, koje će se obaviti u vili «Gorica» u 11 i 30 časova, od velikog je značaja za razvoj bilateralnih odnosa dveju država kao i za unapređenje celokupne saradnje u oblasti pravosuđa.

Tokom radnih sastanaka delegagacija posebna pažnja biće posvećena zakonodavnim aktivnostima ministarstava pravde dve zemlje kao i reformi pravosuđa.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • TOK PREDMETA
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ