Najava Javne rasprave na temu nacrta Zakona o zaštiti podataka o ličnosti

29.11.2007.

Ministarstvo pravde Republike Srbije, Sindikat zaposlenih u pravosudnim organima Srbije i Sindikat organizacija pravosudnih organa Republike Srbije pripremili su Akcioni plan za rešavanje viška zaposlenih u cilju sprovođenja racionalizacije u pravosudnim organima i model stimulacije zaposlenih za ostvarene rezultate rada u tim organima, koji je Vlada Republike Srbije prihvatila na današnjoj sednici.

Akcionim planom utvrđeni su kriterijumi za smanjenje broja zaposlenih u pravosudnim organima, kao i efekti socijalnog programa.

Rok za realizaciju programa rešavanja viška zaposlenih je 31. decembar 2007. godine, pri čemu je rok za prijavu zaposlenih za dobrovoljnu racionalizaciju 14. decembar 2007. godine. Isplata otpremnina državnim službenicima i nameštenicima koji prihvate socijalni program, biće izvršena u januaru 2008. godine.

Na osnovu efekta sprovođenja ovog programa, od februara do decembra 2008. godine biće isplaćivane mesečne stimulacije zaposlenima u zavisnosti od opterećenosti administrativnih radnika u pravosudnim organima.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • TOK PREDMETA
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ