OBAVEŠTENjE O OCENjIVANjU PISMENOG DELA JAVNOBELEŽNIČKOG ISPITA

7.06.2012.

Pismeni deo javnobeležničkog ispita koji je održan 27. maja 2012. godine, prema rasporedu ocenjivali su članovi Komisije koji su određeni u skladu sa članom 7. u vezi sa članom 3. stav 1. Pravilnika o javnobeležničkom ispitu ( u daljem tekstu: Pravilnik) u sastavu: prof. dr Dragor Hiber, prof. dr Oliver Antić, prof. dr Ranko Keča, prof. dr Marija Draškić i dr Dragiša Slijepčević.

Od kandidata koji su pristupili polaganju pismenog dela ispita, ispit je položio 41 kandidat. Ovim su ti kandidati stekli uslove za polaganje usmenog dela ispita u smislu člana 9. Pravilnika. Spisak kandidata koji su položili pismeni deo ispita možete pogledati ovde.

Jedan kandidat je diskvalifikovan jer je postupio suprotno pravilima o anonimnosti kandidata iz Pravilnika i pisanom upozorenju o tome jer je naznačio svoje lične podatke na samom radu.

Kandidati koji nisu položili pismeni deo ispita moći će da polažu ponovni ispit u prvom sledećem roku koji će se odrediti u skladu sa članom 2. stav 2. Pravilnika, kada će imati priliku da javnobeležnički ispit polažu i drugi zainteresovani kandidati.

Troškovi polaganja ponovnog ispita iznosiće, u skladu sa rešenjem ministra, 25.000,00 dinara.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • TOK PREDMETA
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ