Okrugli sto „Predstavljanje sistema i oblika elektronskog monitoringa u krivično-pravnim sistemima Švedske i Holandije“ - 17. novembar 2009. godine

17.11.2009.

Državni sekretar Ministarstva pravde Slobodan Homen učestvovaće na okruglom stolu „Predstavljanje sistema i oblika elektronskog monitoringa u krivično-pravnim sistemima Švedske i Holandije“, koji će se održati 17. novembra 2009. godine u 12. 30 časova u hotelu „Palas“ (ul. Topličin venac br. 23). Okrugli sto organizuju Misija OEBS u Srbiji i Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde.

Učesnicima skupa će se obratiti i Rut van Rijn, šef Odeljenja za vladavinu prava i ljudska prava Misije OEBS-a u Srbiji, Damir Joka, načelnik Odeljenja za tretman i alternativne sankcije u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde, i predstavnici nadležnih službi  iz Holandije i Švedske koji će predstaviti sisteme elektronskog praćenja u ovim zemljama.

Okrugli sto se organizuje u cilju upoznavanja stručne i šire javnosti sa sistemima i oblicima elektronskog praćenja u evropskim zemljama koje imaju najbogatiju praksu u ovoj oblasti.

MINISTARSTVO PRAVDE
REPUBLIKE SRBIJE

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • TOK PREDMETA
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ