Povodom početka rada u novom poslovnom softveru, odnosno programu za automatizovano vođenje predmeta, pomoćnik ministarke pravde, Dejan Pašić, posetio je 07. i 08. septembra Osnovni i Viši sud u Novom Pazaru, Osnovni i Viši sud u Užicu, Osnovni i Viši sud

15.09.2010.

Povodom početka rada u novom poslovnom softveru, odnosno programu za automatizovano vođenje predmeta, pomoćnik ministarke pravde, Dejan Pašić, posetio je 07. i 08. septembra Osnovni i Viši sud u Novom Pazaru, Osnovni i Viši sud u Užicu, Osnovni i Viši sud u Čačku, Osnovni sud u Prijepolju i Osnovni sud u Požegi.

Pašić je istakao da će zahvaljujući svakodnevnom korišćenju novog programa za automatizovano vođenje predmeta (AVP),  rad zaposlenih u sudovima biti jednostavniji, efikasniji i transparentniji. Devetomesečni projekat koji obuhvata obuku zaposlenih i uvođenje novog kompjuterskog programa u 60 Osnovnih i Viših sudova  realizuje se iz  MDTF (Multi donor trust fond ) projekata podrške reformi pravosuđa Serbije, a u koordinaciji Ministarstva pravde i Svetske banke.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • TOK PREDMETA
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ