Preminuo osudjenik P.S. u Okruznom zatvoru u Novom Sadu – 06.07.2009.

6.07.2009.

Dana 6. jula 2009. godine oko 9 časova u Okružnom zatvoru u Novom Sadu u osuđeničkoj sobi u krevetu preminuo je osuđenik P.S. (1985), iz Šapca.

Pokojni je delio sobu sa još sedmoricom osuđenika koji su primetili da P.S. ne daje znake života zbog čega su pozvali stražu koja je odmah došla, kao i dežurni lekar Okružnog zatvora u Novom Sadu. Istovremeno je pozvana i Hitna pomoć, ali pokušaji reanimacije P.S. bili su bezuspešni. O ovom slučaju obavešten je i dežurni istražni sudija Okružnog suda u Novom Sadu, kao i Policijska uprava Novog Sada.

Policijski službenici su izvršili uviđaj i zajednički sa Upravom Okružnog zatvora u Novom Sadu obavili razgovor sa sedmoricom osuđenika koji su testirani na prisustvo droge u organizmu.

Telo pokojnog P. S. je po nalogu istražnog sudije prevezeno na Institut sudske medicine radi obdukcije i toksikoloških veštačenja.

Do sada je utvrđeno da je pokojni P.S. bio uživalac narkotika što je mogući uzrok smrti, ali će se sve pouzdano znati nakon obdukcije i toksikoloških analiza o čemu će biti obavešten istražni sudija Okružnog suda u Novom Sadu.             

UPRAVA ZA IZVRŠENjE
ZAVODSKIH SANKCIJA

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • TOK PREDMETA
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ