Prezentacija AVP poslovnog softvera i Portala sudova na „Partner’s Forum“ - konferenciji za predstavnike diplomatskog kora i nevladinih organizacija

25.02.2011.

Dana 24.02. u prostorijama Pravosudne akademije u Beogradu, održan je „Partner’s Forum“ odnosno konferencija na kojoj je predstavnicima diplomatskog kora kao i predstavnicima nevladinih organizacija izvršena prezentacija AVP poslovnog softvera koji je u upotrebi u sudovima opšte nadležnosti i privrednim sudovima u Republici Srbiji, kao i  prezentacija Portala sudova (www.portal.sud.rs).

Prisutnima su se obratili predstavnici Ministarstva pravde Slobodan Bošković, pomoćnik ministra za evropske integracije i međunarodne projekte i Dejan Pašić, pomoćnik ministra za operacije i tehnologije, kao i predstavnik Svetske Banke, Jens Kristensen.


Prezentacijom je obuhvaćen proces implementacije AVP softvera u sudove u Republici Srbiji, njegov značaj i doprinosi, kako za same sudove, tako i za stranke u postupcima i širu javnost. Činjenica da se jedan ovako kompleksan projekat završio za devet meseci je od strane prisutnih gostiju ocenjeno kao veliki uspeh Ministarstva pravde i značajan korak napred za srpsko pravosuđe.

Od strane pomoćnika ministra Dejana Pašića su najavljene dalje projektne aktivnosti Sektora za operacije i tehnologije i Ministarstva pravde, sa ciljem dodatnog unapređenja IT tehnologija u srpskom pravosuđu, čime bi se ono učinilo još efikasnijim i transparentnijim.


Govor - Dejan Pašić (.doc) 65 KB
Preuzmi dokument

Prezentacija (.pps) 7.83 MB
Preuzmi dokument

Prezentacija
- english (.pps) 7.69 MB
Preuzmi dokument

 



Učitavanje ...


Video materijal o automatizaciji i umrežavanju pravosudnih organa

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • TOK PREDMETA
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ