Српски ћирилица Srpski latinica English

 

Други састанак Форума партнера за правосуђе – 06.07.2009. године

6.07.2009.

Министарка правде  Снежана Маловић учествоваће на другом састанку Форума партнера за правосуђе који ће се одржати 7. јула 2009. у 14 часова у Правосудном центру (Карађорђева 48).

Форуму ће присуствовати и председница Високог савета судства Ната Месаровић и председник Државног већа тужилаца Слободан Радовановић.

Форум партнера за правосуђе је тело на чијем је челу Министарство правде у које су укључени представници међународних донатора и организација које подржавају процес реформе правосуђа, као и експерти из ове области. На састанку Форума биће речи о актуелним стратешким питањима која се тичу статуса, смера и визије процеса реформе правосуђа. 

Циљ Форума партнера за правосуђе је да олакша процес интеграције правосудног сектора у Европску унију и унапреди резултате правосудног сектора обезбеђивањем оквира за стратешки дијалог између кључних актера. Овај дијалог биће базиран на програмима и резултатима у реформи правосудног сектора, институционалном јачању и модернизацији, управљању учинком правосудног сектора, као и унапређењу координације и делотворности помоћи упућене правосуђу у Србији.

МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ
РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ