Српски ћирилица Srpski latinica English

 

Министарка правде Снежана Маловић и министар рада и социјалне политике Расим Љајић потписаће у петак 25. новембра 2011. године у 10:30 часова уговор којим ће Дирекција за управљање одузетом имовине уступити на коришћење привремено одузет објекат за потреб

24.11.2011.

Министарка правде Снежана Маловић и министар рада и социјалне политике Расим Љајић потписаће у петак 25. новембра 2011. године у 10:30 часова уговор којим ће Дирекција за управљање одузетом имовине уступити на коришћење привремено одузет објекат за потребе сигурне куће намењене за жртве трговине људима.

Уговор ће бити потписан у прес сали Министарства правде, Немањина 22.

Министарство правде је, имајући у виду, да је трговина људима један од горућих проблема, одлучило да за потребе смештаја жртава и Службе за координацију заштите жртава трговине људима уступи објакат површине 400 квадратних метара.

Идеја Министарства правде је да се привремено одузета имовина стечена кривичним делом употреби у хуманитарне сврхе и за решавање социјалних проблема, а уступање овог објекта је још један у низу корака који потврђује овај став.

Позивамо новинаре, сниматеље и фоторепортере да пропрате овај догађај.

МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • ТОК ПРЕДМЕТА
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ