Uprava za izvršenje krivičnih sankcija dozvolila posete licima lišenim slobode - 26. novembar 2009.

26.11.2009.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde donela je odluku da se od 30. novembra 2009. godine dozvoljava poseta licima lišenim slobode, tako da u posetu može doći po jedno lice, koje je upisano u karton poseta, odnosno jedno lice kome postupajući sud odobri posetu. Posete će se sprovoditi uz obavezno preduzimanje preventivnih mera (obavezno korišćenje zaštitnih maski, omogućavanje higijene ruku, prethodna dezinfekcija prostorije i sanitarnih čvorova), a po mogućnosti će se obezbediti staklena pregrada. Posete licima lišenim sprovodiće se u skladu sa odredabama akta o Kućnom redu zavoda.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde je, preko Radne grupe za praćenje i sprečavanje širenja epidemije, u stalnom kontaktu sa nadležnim državnim organima, i prema njihovim preporukama donosiće i druge odluke u skladu sa razvojem aktuelne epidemiološke situacije.

Tekst naredbe Uprave za izvršenje krivičnih sankcija dostupan je na veb strani Ministarstva pravde Republike Srbije (www.mpravde.gov.rs)

NAREDBA UPRAVE
Preuzmi dokument (pdf format)

UPRAVA ZA IZVRŠENjE
KRIVIČNIH SANKCIJA

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • TOK PREDMETA
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ