MINISTAR SELAKOVIĆ U TURSKOJ

4.03.2013.

Ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković, zajedno sa pomoćnikom ministra Milisavom Čogurićem, danas je otputovao u Tursku, gde će se sutra, 5. marta 2013. godine u Ankari sastati sa ministrom pravde Republike Turske gospodinom Sedulah Erginom (Sadullah Ergin).

Glavna tema sastanka biće dalje unapređenje saradnje između ova dva ministarstva. S tim u vezi, pomoćnik ministra pravde i državne uprave Milisav Čogurić održaće radni sastanak sa predstavnicima Ministarstva pravde Turske, na kojem će se razgovarati o mogućnosti potpisivanja ugovora o saradnji iz oblasti prava između Srbije i Turske.

Pored sastanka sa ministrom pravde Turske, ministar Selaković sutra će razgovarati i sa predsednikom Ustavnog suda gospodinom Hasimom Kilicom (Haşim Kılıç), kao i predsednikom Kasacionog suda Republike Turske gospodinom Ali Alkanom (Ali Alkan).

Istog dana, ministar Selaković će se sastati sa predsednikom Parlamenta Turske gospodinom Cemilom Cicekom (Cemil Çiçek).

U sredu, 6. marta, ministar Selaković razgovaraće i sa predsednikom Državnog saveta (Vrhovnog upravnog suda) gospodinom Huseinom Karakulikckim (Hüseyin Karakullukçu).

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • TOK PREDMETA
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ