Ministarka pravde prisustvovaće sednici Odbora za pravosuđe Skupštine Srbije koja će se 17. marta održati u KPZ "Zabela" - 16.03.2009. godine.

16.03.2009.

Predsednik Odbora za pravosuđe Narodne skupštine Boško Ristić zakazao je sednicu za utorak 17. marta 2009. godine sa početkom u 12 časova u Kazneno popravnom zavodu Zabela u Požarevcu. 

U radu sednice na poziv Odbora za pravosuđe učestvovaće i ministarka pravde Snežana Malović i direktor Uprave za izvršenje zavodskih sankcija Milan Obradović.

Odbor će razmatrati ukupno stanje u zavodima za izvršenje zavodskih sankcija u Srbiji  kao i okolnosti koje su prethodile smeni upravnika zatvora. Na dnevnom redu, kao druga tačka Odbora je i inicijativa za formiranje Komisije za eksternu kontrolu  rada Uprave za izvršenje zavodskih sankcija.

Za predstavnike medija koji žele da prisustvuju ovoj sednici Odbora obezbeđen je autobuski prevoz. Autobus polazi u 10 i 15 ispred zgrade Ministarstva pravde (Nemanjina 22-26).               

Napominjemo da je zahtev za akreditaciju medijskih kuća potrebno dostaviti Upravi za izvršenje zavodskih sankcija najkasnije do 17. 3. 2009. u 10 časova, na faks 36 16 550. Zahtev mora da sadrži pune podatke (ime i prezime, broj lične karte i JMBG) svih predstavnika medijskih kuća koje žele da prate ovaj događaj.

 

НАЈАВЕ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
  • TOK PREDMETA
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ
ЛИНКОВИ